27020981-wKf98

American Burgers Lovers..

American Burgers Lovers.
Innan vi öppnar upp portarna till Rällapaviljongen på morgonen, så stöper vi dagligen en batch av dessa burgers. Vi har kört nu 2 helger och det är en balansgång hur stora batcher vi skall göra. Då vi ej vill frysa in burgarna så måste vi kassera det som blir över. Vårt mål är nytillverkade fräscha burgers, det har tyvärr medfört att vi denna helg kört totalt slut på sen eftermiddag både Lör och Sön. Inför Söndagen hade vi sällskap som bokade att de tänkte komma och bad oss hålla undan och tillverka extra för dem. Det är vi oerhört tacksamma för då man inte vänder ihop en batch på en handvändning. Vi öppnar 10:00 och oftast startar vi 06:00 för att få det hela klart till öppningen. Både våra burgers och french Fries till den är ett hantverk och tar sin tid och måste tillverkas innan vi öppnar. Nu håller vi stängt till Måndagen den 12/6 då vi öppnar för 7 dagar i veckan och då kommer vi kunna producera batcher och på så vis alltid försöka lagerhålla dessa. Hoppas ni har förståelse för detta att vi sätter fräschhet och hantverk före allt annat. ❤❤ Daniel & Jenny på Rällapaviljongen.

-

-