27020981-wKf98

Stämningsfullt - fri tolkning.

Tänk er en het asfalt och en ökenmark som lindar in den grå/svarta vägen med gula sträck. Man skymtar en minimal växtlighet och någon enstaka kaktusar i väggrenen. Det är mer sannorlikt att du stöter på en skallerorm här än en fotgängare. Känn in miljön vi beskriver och blicka över till andra sidan av vägen, där ser du en utnött mack med en ismaskin på utsidan. Du skymtar några pepsiskyltar på den slitna träfasaden och en uppmaning att du är i ett laglöst område. När du kikar ut med vägen ser du hur luften bubblar sig av hettan, och du kan skönja något svart längst bort mellan väg och berg. Marken börjar smått vibrera och du hör ett muller som får även den minsta motorintresserade att lyfta blicken. En svart skönhet skönhet glider förbi med 4 par cylindrar, rutorna är tonade och förare med passagerare är dolda för allmänheten. Med skräck blandad förtjusning följer man skönheten med blicken och ser bakpartiet jämnas ut med vägen och försvinna. Tusen tankar snurrar i huvudet och vem var detta och vad skulle denna och vad hade denna för mål på denna ensliga etapp av Route136. Vi vet scrolla ned.
Självklart hade de som mål Rällapaviljongen på Öland, och besökte ni oss i helgen kunde ni se dessa eleganta vulgära V8:or. Hos oss träffas alla och alla som har en extra för kärlek till America kommer fastna extra mycket i vår park. Vi tackar så hemskt mycket för denna kundbild och hoppas vår texr med bilden gav er en inblick vad som vänta skall hos ett besök hos oss.....❤❤

-

-