27020981-wKf98

Mustang GT Burger - endast 17/6

Lördagen den 17/6 har Mustang klubben valt Rällapaviljongen som sista stopp på sin cruising. Här kommer de visa upp sina fordon och dela ut priser till sina medlemmar. Du som besökare hos oss får chansen att bekanta dig med Mustanger och deras ägare och kan ställa frågor mm. Vi räknar att kortegen rullar in vid 13 tiden och kommer finnas kvar några timmar. Vi har då tagit fram GT burgaren som enbart tillverkas denna dag och kan köpas mellan 13-15 hos oss. Burgaren har vi tagit fram för Mustang klubben och dennes medlemmar men ger alla chansen att avnjuta denna godhet. Vi reserverar oss mot slutförsäljning och det är först till kvarn som gäller. Så boka in i kalendern Lör 17/6 måste ni besöka Rällapaviljongen och hälsa på Mustang klubben och se alla Mustanger på plats. Vi uppmanar alla som tar foto att dela dem på Instagram med #rällapaviljongen så alla kan ta del av det fotot du har tagit.
Välkomna Daniel & Jenny med personal..❤❤

-

-