Mustang GT Burger - endast 17/6

Lördagen den 17/6 har Mustang klubben valt Rällapaviljongen som sista stopp på sin cruising. Här kommer de visa upp sina fordon och dela ut priser till sina medlemmar. Du som besökare hos oss får chansen att bekanta dig med Mustanger och deras ägare och kan ställa frågor mm. Vi räknar att kortegen rullar in vid 13 tiden och kommer finnas kvar några timmar. Vi har då tagit fram GT burgaren som enbart tillverkas denna dag och kan köpas mellan 13-15 hos oss. Burgaren har vi tagit fram för Mustang klubben och dennes medlemmar men ger alla chansen att avnjuta denna godhet. Vi reserverar oss mot slutförsäljning och det är först till kvarn som gäller. Så boka in i kalendern Lör 17/6 måste ni besöka Rällapaviljongen och hälsa på Mustang klubben och se alla Mustanger på plats. Vi uppmanar alla som tar foto att dela dem på Instagram med #rällapaviljongen så alla kan ta del av det fotot du har tagit.
Välkomna Daniel & Jenny med personal..❤❤

  • Ricky » Over´n Out 2019:  ”Sjukt snyggt ställe, maten var suveränt och bemötandet outstanding. Full pott fr..”

  • Annah » Over´n Out 2019:  ”Kan bara med ett sorgset hjärta säga att vi aldrig mer kommer att sätta vår fot ..”

  • Ludde » Over´n Out 2019:  ”Kan inte jämföras med någon annan Resturang eller Diner. Bott 5 år i USA och de ..”

  • Cathrin » Over´n Out 2019:  ”Hej! Jag, min sambo och vår 3 åring var och åt lunch hos er i somras. Vilken fan..”

  • Linda » Over´n Out 2019:  ”Ni är fanimej bara bäst, alltid glada och hjälpsamma i alla lägen & gör mat från..”

-

-