27020981-wKf98

Statister sökes till magisk kväll i Rälla.

Statister sökes till en musikvideo inspelning (Läs hela texten)
Fredagen den 30 Juni kommer en musikvideo spelas in hos oss på Rällapaviljongen. I samarbete med DeerMountin film & sound production samt bandet Solitary Men. Parken kommer övertas av filmbolaget som i sin tur har med sig skådespelare och bandet. Vi vill göra detta till en Rockabilly evening och bjuder in alla som kommer Rockabilly klädda och med fordon som passar denna era. Ni kommer fungera som statister i videon och era fordon kommer även få en chans att synas. Solitary Men bjuder efter inspelningen på uppträde på scenen som tack för ert deltagande. Boka nu in 30/6 i era kalender och slut upp till en super häftig kväll i vår park. Vi bjuder in alla som gillar vårt hak och som vill vara med om nått speciellt. Vi släpper in 18:30 och kommer ha krav på Rockabilly klädsel. Varmt välkomna och hoppas ni delar/taggar detta så vi kan få en magisk kväll i fina Rälla.

-

-