Jag är en US. burger

Jag möts av denna förvånad min varje gång jag skall förtäras. Jag sammansätts på Rällapaviljongen och skapas även här på morgonen. Många vallfärdar till Rällapaviljongen just för mig. Jag är en äkta American Hamburger och ingen stabbig beefburger. När man tar ett bett av mig skall köttet vara saftigt men ändå kompakt. Och tillbehören både under och ovan på mig är alltid fräscha och krispiga. Och jag serveras med äkta American Fries Country Style samt en skål med en sås. Jag är the american burger från Rällapaviljongen och ger alltid mina köpare en förvånad blick.....

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Ricky » Over´n Out 2019:  ”Sjukt snyggt ställe, maten var suveränt och bemötandet outstanding. Full pott fr..”

  • Annah » Over´n Out 2019:  ”Kan bara med ett sorgset hjärta säga att vi aldrig mer kommer att sätta vår fot ..”

  • Ludde » Over´n Out 2019:  ”Kan inte jämföras med någon annan Resturang eller Diner. Bott 5 år i USA och de ..”

  • Cathrin » Over´n Out 2019:  ”Hej! Jag, min sambo och vår 3 åring var och åt lunch hos er i somras. Vilken fan..”

  • Linda » Over´n Out 2019:  ”Ni är fanimej bara bäst, alltid glada och hjälpsamma i alla lägen & gör mat från..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-