Ett minnesvärt fotografi.

Det finns tusentals fotografier bevarade sen 1950 talets Amerika i album och byrålådor. Bilden här skulle kunnat varit tagen i Kentucky någon gång i början av 1960 talet. Då samlades man runt den tradionella Dinern och umgicks, oftast låg haket i anslutning till park eller öppna ytor där picknicken var ett faktum. Idag så återfinns Diners i anslutning till asfalterade ytor och nära shoppingcenters. Utom ett unfantag och det är hos oss på Rällapaviljongen. Här åker du av från Route 136 ner till en blomstrande park där vi alla är vänner vi inte känner. Och tro det eller ej, bilden är tagen en vanlig dag hos oss på Rällapaviljongen. Vi sammanför besökarna och ger en ganska så detaljerad bild över hur de begav sig in 1950s if America.

  • Ricky » Over´n Out 2019:  ”Sjukt snyggt ställe, maten var suveränt och bemötandet outstanding. Full pott fr..”

  • Annah » Over´n Out 2019:  ”Kan bara med ett sorgset hjärta säga att vi aldrig mer kommer att sätta vår fot ..”

  • Ludde » Over´n Out 2019:  ”Kan inte jämföras med någon annan Resturang eller Diner. Bott 5 år i USA och de ..”

  • Cathrin » Over´n Out 2019:  ”Hej! Jag, min sambo och vår 3 åring var och åt lunch hos er i somras. Vilken fan..”

  • Linda » Over´n Out 2019:  ”Ni är fanimej bara bäst, alltid glada och hjälpsamma i alla lägen & gör mat från..”

-

-