Störst av allt är kärleken

Störst av allt är kärleken.

Vi på Rällapaviljongen fick ett meddelande början av den här veckan från ett par som skulle gifta sig idag Lördag 22 Juli i Köpingsviks kyrka. De hade en dröm om att få åka elegant från kyrkan och bad oss om hjälp. Vi postade då en efterlysning på Facebook om vi kunde sammankoppla paret med någon som kunde uppfylla deras önskan på sin bröllopsdag. Inlägget blev hysteriskt där alla fina/underbara verkligen taggade/delade vårt inlägg. Idag fick vi dessa bilder och paret tackade oss för att vi hjälpte till att förmedla, vi på Rällapaviljongen vill tacka alla våra vänner vi inte känner och numera känner för ni gjorde det möjligt. Om vi samarbetar och försöker hjälpa varandra och ser främlingar vi inte känner som vänner så skulle det bara finnas kärlek i vår värld. Och vi vet ju alla att störst av allt är kärleken och med den kan man riva murar.. Vi lyckönskar de nygifta paret och tackar från botten av våra hjärtan till er som tog er tid att tagga/dela och ett extra tack till dig som ställde upp på parets kanske viktigaste dag. Kommenterar/dela/gilla och skänk er lyckönskning till brudparet ❤❤❤❤

  • Ricky » Over´n Out 2019:  ”Sjukt snyggt ställe, maten var suveränt och bemötandet outstanding. Full pott fr..”

  • Annah » Over´n Out 2019:  ”Kan bara med ett sorgset hjärta säga att vi aldrig mer kommer att sätta vår fot ..”

  • Ludde » Over´n Out 2019:  ”Kan inte jämföras med någon annan Resturang eller Diner. Bott 5 år i USA och de ..”

  • Cathrin » Over´n Out 2019:  ”Hej! Jag, min sambo och vår 3 åring var och åt lunch hos er i somras. Vilken fan..”

  • Linda » Over´n Out 2019:  ”Ni är fanimej bara bäst, alltid glada och hjälpsamma i alla lägen & gör mat från..”

-

-