27020981-wKf98

Störst av allt är kärleken

Störst av allt är kärleken.

Vi på Rällapaviljongen fick ett meddelande början av den här veckan från ett par som skulle gifta sig idag Lördag 22 Juli i Köpingsviks kyrka. De hade en dröm om att få åka elegant från kyrkan och bad oss om hjälp. Vi postade då en efterlysning på Facebook om vi kunde sammankoppla paret med någon som kunde uppfylla deras önskan på sin bröllopsdag. Inlägget blev hysteriskt där alla fina/underbara verkligen taggade/delade vårt inlägg. Idag fick vi dessa bilder och paret tackade oss för att vi hjälpte till att förmedla, vi på Rällapaviljongen vill tacka alla våra vänner vi inte känner och numera känner för ni gjorde det möjligt. Om vi samarbetar och försöker hjälpa varandra och ser främlingar vi inte känner som vänner så skulle det bara finnas kärlek i vår värld. Och vi vet ju alla att störst av allt är kärleken och med den kan man riva murar.. Vi lyckönskar de nygifta paret och tackar från botten av våra hjärtan till er som tog er tid att tagga/dela och ett extra tack till dig som ställde upp på parets kanske viktigaste dag. Kommenterar/dela/gilla och skänk er lyckönskning till brudparet ❤❤❤❤

-

-