Vi vill från botten av våra hjärtan tacka er ❤️❤️

Vi tackar för en magisk sommar och tillsammans har vi fått liv i Rällapaviljongen på nytt så som det en gång var. Vi tackar vår helt enastående personal, som vi sagt innan "vi har världens finaste/bästa personal". Och ett stort tack till alla er vänner vi inte känner, och lärt känna, vi har varit rörda/glada för er delaktighet i vår satsning i paviljongen. Tillsammans har vi/ni skapat ett hak längs Route136. Och hoppas ni förstår hur tacksamma vi är att ni anammat vår dröm.

Nu stundar studier/jobb för hela vår fina personal och vi som startat detta har jobbat 7 dagar i veckan sedan vi tog över paviljongen i Feb/Mars (förutom midsommarafton). Samt skall det byggas om ordentligt inför lite överraskningar till er fina som besökt oss. Så från och med nu kommer vi enbart ha öppet Fre-Sön mellan 12-19, vi hoppas ni inte blir allt för besvikna. Vår plan att är att försöka ha öppet alla helger året om, och hoppas ni vill besöka oss då.

Vi kommer lägga stor vikt vid en kommande renovering som kommer sätta pricken över i:et, och som kommer få en American Lover att inte vilja lämna oss.

Så våra vänner vi inte känner och känner, ni skall bara veta hur glada vi är att fått denna sommar med er. Och till vår personal säger vi, tack för att ni finns. Och jag vet att våra kunder har sett hur vi alla har trivts tillsammans bakom stekspadar/korgar/ och milkshakes glas.

Vill ni hjälpa oss att dela/gilla detta så era vänner ser att nu har vi bara öppet helger. Och en kommentar är något vi alltid blir glada för från er fina....❤️❤️️️

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Ricky » Over´n Out 2019:  ”Sjukt snyggt ställe, maten var suveränt och bemötandet outstanding. Full pott fr..”

  • Annah » Over´n Out 2019:  ”Kan bara med ett sorgset hjärta säga att vi aldrig mer kommer att sätta vår fot ..”

  • Ludde » Over´n Out 2019:  ”Kan inte jämföras med någon annan Resturang eller Diner. Bott 5 år i USA och de ..”

  • Cathrin » Over´n Out 2019:  ”Hej! Jag, min sambo och vår 3 åring var och åt lunch hos er i somras. Vilken fan..”

  • Linda » Over´n Out 2019:  ”Ni är fanimej bara bäst, alltid glada och hjälpsamma i alla lägen & gör mat från..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-