Route 136 egna Highway Patrol

Något år av suktand om en riktig Sheriff bil och letande på nätets alla kanaler. Så dyker den upp, och snabb som en vässla hugger vi likt göddan i vassen. Säljaren betonade sig som raggare som använt den på cruisingar och utställningar. Jag bad denne deklarera vad vi köper och om det finns fel vi behöver kännas vid innan köp. Växelådan var inte rätt inställd förklara denne raggare då de bytt från 350 till 700 låda. Så backen fungerade inte, men 4vxl framåt gick som en dröm. Jag kunde om jag ville köra ner den från Stockholm till Rälla utan problem, då säljaren kört den från Skåne till Stockholm. Köpet blev av och vi betalade bilen och var lyckliga att vi funnit vad vi letat efter, en god vän och hans kompis skulle köra ner den till oss. På lördagen hämtade vännen bilen och allt frid o fröjd. Efter 3 mil i tunneln på E4:an mitt i Stockhom rök det bara till och bilen drog inget mer. Vännen ringde mig skärrad över den illa valda platsen och rådfrågade va skall göras. Jag ringde upp säljaren och förklarade problemet och frågade om vännen kunde ringa för hjälp. Helt okej sa säljaren, vännen ringer mig 5 min senare och var mäkta irriterad. Säljaren hade bara sagt, köpt i befintligt skick och slängde på luren. Efter 10tal försök så gav jag upp nu svarade inte säljaren nått mer och gick under jorden. En bärgare beställdes som drog vår bil till närmaste parkering, under essingeleden. Där konstantera vännen att lådan var utan olja fast den var nyservad? De handlade olja och fyllde i och startade och då gick den men sprutade olja så de gav upp. Då var vår vän så irriterad att han åkte tillbaks och fick nästan slå in dörren innan någon öppnade. En stackars kvinna som fick ta emot både nycklar och ägarbyte och lite spott och spe om hennes gubbe som gömde sig i lägenheten. Morgonen därefter får jag ett sms, såld i befintligt skick nycklar och ägarbyte postat till Öland. Nu såg jag framför mig hur bilen plockades sönder del för del och då inte säljaren tänkte betala åter och lösa det fick jag agera. De tog 3 dygn att hitta någon som kunde traila ner den och ofattbart att den var intakt. Jag tror alltid gott om alla och litar på vad folk säger, och än mer när säljaren titulera sig som raggare. Men är det nått jag lärt mig så är en äkta raggare ärlig och en man kan lita fullt ut på. Så jag föll offer för något annat. Om några timmar rullar denna bil in på Öland och vi har fått en ny egen Highway Patrol längs Route 136 på Öland.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Ricky » Over´n Out 2019:  ”Sjukt snyggt ställe, maten var suveränt och bemötandet outstanding. Full pott fr..”

  • Annah » Over´n Out 2019:  ”Kan bara med ett sorgset hjärta säga att vi aldrig mer kommer att sätta vår fot ..”

  • Ludde » Over´n Out 2019:  ”Kan inte jämföras med någon annan Resturang eller Diner. Bott 5 år i USA och de ..”

  • Cathrin » Over´n Out 2019:  ”Hej! Jag, min sambo och vår 3 åring var och åt lunch hos er i somras. Vilken fan..”

  • Linda » Over´n Out 2019:  ”Ni är fanimej bara bäst, alltid glada och hjälpsamma i alla lägen & gör mat från..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-