Diner BinQo

information
Vi har skruvat och vänt på varenda sten från tips av våra kära besökare om ett bingo nere på Rällapaviljongen, samt vill vi ta med oss att vi stödjer lokala företag runtomkring oss. Vi har nu saken klar för oss hur vi kan erbjuda en dinerbingo som gagnar er kära besökare och givetvis oss samt de lokala företagen som vill vara med. Vi kommer erbjuda utvalda maträtter vid varje träff, när man köper en portion erhåller man i priset 1st bingobricka. Vi kommer köra det klassiska 75 bingot (Bingolotto) där varje bricka innefattar 3st spel. Vid bingo kallas man fram för kontroll av bingobricka och serienummer, där får vinnaren välja en fråga mellan 1-30. Svarar vinnaren rätt så BINGO och vi spelar nytt spel. Skulle vinnaren svara fel så fortsätter vi tills vi har en ny vinnare som svarar rätt på sin valda fråga. Vi försöker få med de lokala företagen och köpa presentkort från dessa för att stödja dem som vinster. Vi kommer arbeta för att det skall finnas otroligt trevliga priser i potten. Vi tror vi har hittat lösningen som gagnar er besökare, oss på Rällapaviljongen samt alla lokala företag som vill vara med. 

Nästa binqo.

15 November

Vinstplan
Spel 1 &2  = 1+2+3 rader
Spel 3 = 1+2+Fullbricka

Jackpott Spel 3 = En rad på 8 första dragna numren. 

Jackpottens värde
2300kr

Regler & tjaffs
Bingo delen är för att slumpmässigt plocka fram de tävlande, och vinnare koras genom kunskap då de måste svara på en fråga innan vinst. Vi säljer inte bingobrickor utan de medföljer när ni köper mat i vår drive in, vi kommer inte lägga på priset för att baka in brickans värde i matpriset. Vinsterna är inte pengar/kontanter utan priser från lokala företag som vi köper in för att stötta dessa, samt kan det förekomma varor som kan förknippas med den Amerikanska kulturen. Vårt mål är att besökare samt vi och lokala företag skall få valuta för dessa träffar, tillsammans håller vi hjulen rullande.
 
Covid-19
Vi har från start medverkat att hålla spridningen nere och erbjuder en säker drive in med ett fåtal personal som är friska. All mat tillreds med handskar och spritade ytor som bevisat fungerar på covid-19 där det gäller att eliminera kärnan i viruset. Samma handsprit erbjuds till kunderna innan de passerar luckan för beställning. Vår gigantiska parkering inbjuder till parkering med breda mellanrum och denna aktivitet utförs från besökarens egna bil. Vid beställning av mat gäller 2 meters regeln och vi kommer upplysa alla om detta. Maten serveras på engångs produkter som hämtas upp av oss i behållare från era bilar. Vill man tar man med sig fällstolar så man kan sitta vid sitt fordon och njuta av solen, musiken och bingot. Folksamling på över 50 personer kommer inte förekomma även om vi har mer besökare då parkeringen är gigantisk och vi håller avstånden. Sen är man krasslig, sjuk eller anar minsta möjliga symptom eller vet med sig att man har covid-19 i sin bekantskapskrets så stannar man hemma. Vi kommer be folk avlägsna sig om vi eller våra kunder märker att denna/dessa inte tänkt på sina medmänniskor. Låter hårt men vi vill upplysa om att vi vill kunna erbjuda ett säkert evenemang där alla tar hänsyn.  

Så varmt välkomna till ett nytänkande och där vi  skall försöka få dela med oss till lokala företag som också kämpar.

Daniel & Jenny
www.rallapaviljongen.se