Drive in theater

Nu välkomnar vi er till Sveriges Drive In Bio No:1. Vår vision med bion är att sända filmer som lämpar sig för en Drive In Bio. Skärmen kommer vara 40m2 & ljudet kommer sändas in i besökarens bil, så som de få kvarvarande Drive In Biograferna i America. Vi kommer bjuda på visningarn, mat, snacks med dryck finns att köpa i Dan & Jen's fastfood. Vi välkomnar er till en film upplevelse utöver det vanliga.

Drive In Info: Vi kommer bjuda på filmvisningen men för att närvara krävs att man är VIP-MEMBER vilket alla kan bli mycket enkelt. Årsavgiften är 150kr/man och tecknas av vuxna, barn till medlemar kostar inget. Som medlem ser du alla filmer gratis samt erhåller VIP priser i vår Diner under hela året. Samt bjuder vi in medlemar till VIP-evenemang i Rällapaviljongen. Är du inte medlem så ansöker du mycket enkelt här nedan alt. Besöker oss så registrerar vi er på plats. 

showtime

Vi siktar starta i mars

Var gärna på plats minst 30min innan showtime, då kiosken är öppen med tillhörande Drive In Bio utbud. Ta med er kuddar & filtar för att skapa en ultimat film upplevelse i din bil. Film skall upplevas på Bio sägs det, men en äkta Drive In Theater slår allt.
Familjärt & en upplevelse utöver det vanliga. Varmt välkommna.

kiosken har öppet

Vi öppnar kiosken 60min före Showtime och håller den öppen till filmen är slut.