LIVE-QUIZ direkt från Studio Öland i Borgholm

Det är en upponer värld vi lever i just nu, med restriktioner som skall tas på allvar. Mitt i detta elände bygger vi en TV-studio för att göra det hela lite enklare för alla er. Vi sänder våra mycket populära Quiz online direkt i Live sändningar på vår facebook sida "Rällapaviljongen". Blir som en en talkshow där ni bjuds in att integrera i studion med hjälp av kommentarer. Under sändningen erbjuder vi alla som gillat/delat sändningen att medverka och svara på 15 tal frågor i sin takt, men hjälp av er mobiltelefon/surfplatta eller dator. Topp 3 vinner fina priser under varje sändning, samt har ni chansen att utmana familjen & vänner på vem som placerar sig högst. Frågorna passa alla åldrar och är i alla olika områden, vi har garanterat Sverige roligast Quiz så kom in och prova. Nedan hittar du kommande sändningar.

Nästa sändningar

Onsdagen 11 November 21:00
Fredagen 13 November 21:00

Information

Sändningen sänds på facebook sidan "Rällapaviljongen". Gå in på sidan vid sändningstart så kommer sändningen dyka upp där. Gilla sändningen & dela den med dina vänner så de kan spela mot dig där. Ni spelar från dator, surfplatta eller smartphone, den ni sitter vid när ni går in. Alla regler och hur man gör går vi igenom innan spel, så va noga att ni är på pats vid start. Mycket enkelt & garanterat det roligaste Quizet just nu som passar alla åldrar och intresse. Varmt välkomna till vår satsning för att göra corona eländet lite roligare.

Företag

Vi har byggt upp studion och lagt enormt mycket tid och resurser på detta åt vårt folk i vårt avlånga land. När vi sänder så når vi ut till ca 7000 unika följare som får chansen att spela detta gratis. Räknar vi att 1/3 del delar Quizet så når vi ut till en riktigt stor skara människor. Vi skulle behöva hjälp från företag som vill vara med och synas och styra denna skutan mot enorm succé. Givetvis ställer vi upp och sänder på era facebook sidor för att hålla igång era följare och att ni bjuder dem på bästa tänkbara underhållning. Så vad med från början så flyttar vi tillsammans berg och roar folket i vårt avlånga land.
Ring oss gärna för mer info 0702-478819.
Daniel & Jenny