The Saturday Night LIVE

Nu öppnar vi upp portarna digitalt för er till Rällapaviljongen. Det kommer vara liveband på scenen och tävlingar i pauserna.

DATUM
6 Mars - Lasse Trofast´s
13 Mars - Inte spikat ännu
20 Mars - Lazze Medusaz
Live sändning 19:00-23:00

Nu tar vi steget fullt ut tillsammans med musiker runt om i vårt avlånga land, vi bygger upp en fullskalig studio på Rällapaviljongens dansgolv. Den stora inne scenen låter vi musiker/band få underhålla er i från, och i soffhörnan blir det tävlingar/lekar med fina priser. Allt kommer sändas digitalt på Facebooksidan Rällapaviljongen, där ni kan vara med i livesädningen och ställa frågor och önska musik.

Vi har valt att ta detta steget fullt ut för att hålla igång vår kära paviljong, samt att vi även nu delar med oss till alla musiker som är lika hårt drabbade som vi. Vi kommer ta en Entré på 50kr/man som vi delar med bandet, för att hålla igång dessa. För dessa 50kr får man en helkväll och får vara med i alla tävlingar vi erbjuder mellan låtarna från scen, kommer vara fina priser (mer info nedan).

Tävlingar

QUIZZ
Ett quizz du tävlar i hemma från soffan, där topp3 vinner fina priser.
BINQO
Vanlig Bingo som du tävlar hemma från soffan och ringer in när du får Bingo. Då får du svara på en kunskapsfråga för att vinna fina priser.
KASSAVALVETS MEMORY
Alla har chansen att bli uppringd och välja två bankfack i vårt kassavalv. I varje bankfack finns en bild, hitta paret och du erhåller allt som finns i bankfacket.
PRESENTKORTSREGN
Till alla som stödjer med entrén som kan och inte kan närvara. Där delas det ut presentkort som tack för att ni är med.
BANDENS VAL
CD-skivor, T-shirt´s mm lottas ut från banden.

Anmäla/stödja

Entrén till varje sändning är 50kr/man som ni skall Swisha till 0702478819. Skriv datumet som meddelande i Swsihen. Vill man betala mer så är det mycket välkommet då det går till såväl livebandet som till anrika Rällapaviljongen Öland.

Vill man betala 200kr eller mer så vänligen kontakta oss nedan efter ni Swishat för då kommer ni synas under direktsändningen & få ta en speciell plats.

Instruktioner
Våra chattvärdar kommer hålla koll på samtliga som är med och tävlar/spelar samt skriver till banden i livesändning. Har man inte löst entrén så kan man inte vara med på dessa aktiviteter. Vi ber er lösa entrén innan sändning så vi har en lista på alla som supportrat både bandet & oss.

Vi gör detta för att vi som restaurant valt att stänga ner i höstas 2020 pga covid 19 och detta är vårt enda sätt att kunna hålla Rällapaviljongen på benen. Så din support gör att vi vågar hoppas på en framtid för Europas enda Redneck Diner, samt växlar vi nu upp och drar med oss musiker i detta. För de som vi står vi helt utan hjälp & stöd i detta elände, och en klapp på ryggen av kommuner/staten ger oss inte pengar att betala de fasta kostnaderna.

Så ditt stöd ger både musikerna & oss en tro på vänskapen och att #Tillsammans flyttar vi berg.

Daniel & Jenny
Rällapaviljongen Öland.