top of page
Snygga vänner

BIGGEST WINNER 2024

REGISTRERING

RÄLLA CHALLENGE

Information & Anmälan.

Då var det äntligen dax igen, BIGGEST WINNER 2024.

Ni som varit med innan vet hur effektivt detta är och enormt roligt, vi formas till en extremt sammansvetsad grupp som finns till för varandra inför "Beach 2024". Detta blir det 4:e året vi kör detta och samtliga deltagare går i god för att detta är bland det roligaste på hela året, samt effektivare än att själv försöka gå ner i vikt och starta ett hälsorikare liv. Allt har att göra med enormt duktiga och mänskliga mentorer som vunnit Biggest Winner eller varit med från start. Mentorerna kastar ut er för otroligt roliga utmaningar och tävlingar varje vecka, där man individuellt eller som lag tävlar mot varandra. Dessa tävlingar/utmaningar går inte av för hackor och är otroligt roliga och beroende framkallande. Sen varje vecka så har vi några mentorer som indirekt kommer skapa veckans extra utmaning, där man kan samla guldstjärnor inför kommande fördelar.

Varje söndags morgon har vi invägning som sen bokförs och räknas om i %, sen på kvällen så sänds detta i en live sändning som man kan följa hemifrån. Där presenteras veckans vinnare och kommande veckas tävlingar och utmaningar.

NYTT för i år är att vi tar en avgift för hela upplevelsen och det är för att vi skall kunna ta fram vinster till tävlingar och för att skapa upplägget extra bra. Många av de program vi använder för att sammansvetsa gruppen kostar pengar och sen finns det extra tillval som gör upplägget roligare. Sen blir vi av med oseriösa anmälningar som inte har ett och samma mål inställt, just att stå där till Påsk friskare/sundare. Men absolut det viktigaste man har lärt känna nya vänner som man får chansen att träffa på finalen på Rällapaviljongen Öland med en hejdundrande fest. Samt ett sommarfest under semestern.

Det kommer även lite fler mycket positiva NYHETER som vi kommer gå igenom under en Live sändning som heter just Inför Biggest Winner 2024. Sen i år ökar vi antalet deltagare till ca 40st då vi har nu kapacitet till detta. Så det är först till kvarn som gäller och vi är EXTREMT noga med att när kvoten är full släpper vi inte in flera under resans gång.

Nedan finner ni anmälningsformuläret som ni fyller i och skickar in, nedan finner ni ett swish nummer där ni swishar avgiften på 395:- och skriver ert namn som meddelande. Anmäld och betald plats förs direkt in i Biggest Winner 2024, är man anmäld men inte betalt så förs man inte in förrän det är klart. Då finns chansen att platserna blir tagna och då blir man utan plats.

Så varmt välkommen till en rolig vår med Biggest Winner 2024.

Mentor 1
Madde Holm - varit med från start och är en otroligt förstående och hjälpsam mentor som finns där för dig i vått och torrt. Många av deltagarna har från start rosat denna mentor då hon kan både vara på den nivån där du befinner dig i tävlingen för att sedan ta piskan och bli fröken "domina" och locka fram det du inte trodde fanns.

Mentor 2
Järnajonte - här presenterar vi även en Mentor som varit med från start och bara genom att han stiger in i rummet känner man av hans energi. Tror inte han själv är medveten av vilken sjuk energi denna gosse sprider och även här skvallrar enorma lovord från tidigare deltagare om hans förmåga att hitta sidor i sig man aldrig trodde fanns. ALLA ser fram emot hans Walka Long´s som ständigt är så saknade och deltagarna vill ha fler och fler och fler.

Mentor 3
Daniel Olsson - grundaren till det hela och nu blir det kämpigt, vad skall jag skriva om mig själv då?. Skit samma jag kommer vara där för att psyka ur djävulen ur er, och mitt mål är att ni alla har fått horn lagom till finalen. Jag kommer sköta invägningar och alla registreringar samt bygga upp och sköta live sändningarna. Sen så kommer jag ju vinna första veckan, det har jag gjort sedan start och det skall ingen djävul ändra på.

Gäst Mentor 1
Nathalie "Natta" - vinnaren av Biggest Winner 2023 som totalt krossade allt motstånd sista veckorna och gick som segrare ur detta. Natta håller i vecko-utmaningarna och får till att aktivera er utan att ni märker detta. Natta kommer även vara den som kommer planera Sommarfesten 2024, och få till den kväll/natt tillsammans med hela gruppen "hon blir vår egen partypingla". Samt är guld värd att rådfråga då hon vann Biggest Winner 2023.

Så slutorden är ganska enkla. Ni kommer träffa enormt fina vänner och det kommer bli mer än en bara facebook-profil. När ni träffas kommer det kännas som ni känt varandra hela livet. Sen det absolut viktigaste, DU kommer gå ner i vikt, vi har inte haft en enda som INTE gått ner i vikt, ALLA gör det och hela 85% går ner enormt då man dras med i hela upplägget samt att det är så förbannat kul - det blir som ett gift. 

Startavgiften
395:-  swishas till 123 611 21 30

Ange ditt namn som meddelande vid swish.

Ansökning

Tack för din ansökan!Vi återkommer till dig inom kort.

bottom of page